آموزش قیمه بوشهری با ادویه های جنوبی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش قیمه بوشهری با ادویه های جنوبی

عکس, آموزش قیمه بوشهری با ادویه های جنوبی

قیمه بوشهری یک قیمه بسیار خوشمزه و پر طرفدار در جنوب است . این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.

طرز تهیه
لپه را از شب قبل خیس دهید.لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند.سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ – ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

پس از پخت آب گوشت را جدا کنید، سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.۷-رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ،آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۲۵۰ گرم
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر