آموزش قیمه خشک اردبیل یا خورش اردبیلی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش قیمه خشک اردبیل یا خورش اردبیلی

عکس, آموزش قیمه خشک اردبیل یا خورش اردبیلی

عکس, آموزش قیمه خشک اردبیل یا خورش اردبیلی

این غذا همان طور که از اسم آن مشخص است بدون آب درست می شود. ریختن رب در آن اختیاری است و اگر میخواهید رب در آن بریزید به موادی که در تصویر بالا مشاهده میکنید دو قاشق رب نیز اضافه کنید.

پیاز را به صورت نگینی ریز خورد میکنیم و تفت میدهیم.گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی باهم تفت میدهیم در ظرف را میگذاریم تا با آبی که گوشت پس میدهد کمی بپزند.لپه را از قبل پخته و آبکش میکنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم

در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم.مقداری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین اضافه میکنیم.در مرحله ی آخر زعفران را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم.

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر