آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو

عکس, آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو

مواد لازم میانی:

آبلیمو…………….. ۲ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت ……………۱ پیمانه

نمک و فلفل ………….به میزان لازم

آویشن……….. ۱ قاشق چایخوری

کره ……………. ۵۰ گرم

روغن مایع………….. ۲ قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خلالی خرد کرده۲………………. عدد (یک‌دوم پیمانه)

فیله‌ی ماهی شیر خردکرده…………..۱ کیلوگرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ……………..۵۰۰ گرم

مواد لازم

تخم‌مرغ…………. ۳ عدد

شیر…………. ۲ قاشق سوپخوری

خامه‌ی صبحانه………….. ۳۰۰ گرم

خمیر فیلو………………… ۸ ورق

کره‌ی آبکرده…………..۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا‌ی رنده‌کرده……………. ۲۰۰ گرم

پنیر پارمسان رنده‌کرده…………… ۵۰ گرم

روش تهیه‌ی مواد میانی:

کره و روغن مایع را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید. سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید.

آموزش :

قالب پای را به قطر ۲۴ سانتیمتر چرب کنید، روی خمیرها‌ی فیلو کره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آن‌گاه مواد میانی را فراهم کنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی کیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر