آموزش لحم لبنانی با بهارات

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش لحم لبنانی با بهارات

عکس, آموزش لحم لبنانی با بهارات

برای پختن این غذای عربی و لبنانی خوشمزه علاوه بر گوشت گوسفندی به جعفری و بهارات و ادویه نیز نیاز دارید. این آموزش برای ۵ نفر است. (بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم‌ گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.)

جعفری خردکرده …………….یک‌دوم پیمانه

گوشت گوسفندی چرخکرده…………………. ۶۰۰ گرم

بهارات…………….. ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل…………… به میزان لازم

گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه ۱۰۰‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخ‌ها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر