آموزش لعاب دار و غلیظ پختن عدسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش لعاب دار و غلیظ پختن عدسی

عکس, آموزش لعاب دار و غلیظ پختن عدسی

یک عدسی خوشمزه باید لعاب دار باشد و آبکی بودن آن نشانه ی این است که کدبانوی خانه زیاد در آشپزی مهارت ندارد. برای داشتن یک عدسی لعاب دار و درجه یک از این آموزش استفاده کنید. (هرگز به عدسی گوشت اضافه نکنید، زیرا عدسی خوراکی است که بدون گوشت تهیه می‌شود.)

روغن: ۱ قاشق غذاخوری…………..رب: ۲ قاشق غذاخوری

عدس: ۲ پیمانه…………………نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

سیب زمینی: ۱ عدد

ابتدا عدس را شسته و همراه با چند لیوان آب به مدت ۲ ساعت آن را خیس کنید.پیاز و سیر را خرد کنید و با روغن تفت دهید تا سبک شود. (اگر دوست ندارید پیاز زیر دندان بیاید می‌توانید آن را رنده کنید)؛ سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.سیب زمینی نگینی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود تفت دهید.

سپس عدس را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید و بگذارید تا کاملا بپزد! (اگر می‌خواهید سیب زمینی نریزید، می‌توانید به جای آن از یک قاشق آرد استفاده کنید.)در صورت تمایل می‌توانید از مقداری قارچ خرد شده نیز استفاده کنید؛ در هنگام سرو می‌توانید از آبلیمو و روغن زیتون استفاده کنید و در صورت تمایل به غذا‌های تند، فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

عدس را چه برای عدسی و چه برای عدس پلو، اگر ۲۴ ساعت قبل از پختن آن با مقداری آب خیس کنید در موقع پخته شدن عدس رنگ آن تیره نمی‌شود و نفخ آن نیز گرفته می‌شود.اگر عدسی بسیار شور شد می‌توانید به آن سیب زمینی اضافه کنید.می‌توانید به عدسی زیره و آب لیمو اضافه کنید.در انتها وقتی عدسی را سرو کردید و می‌خواهید میل کنید آبلیموی تازه یا آبغوره به آن اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود. البته اینکه با کدام عدسیتان را میل کنید به ذائقه‌ی شما بستگی دارد.روی عدسیتان را حتی با کمی کشک، خامه یا ماست هم می‌توانید تزئین کنید فقط اجازه دهید تا عدسیتان سرد شود و رویه‌ی خود را بگیرد تا تزئینتان خراب نشود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر