محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش لوکوم پرتقال برای مراسم و یلدا

آموزش لوکوم پرتقال برای مراسم و یلدا

آشپزی | ۹ بازدید

عکس, آموزش لوکوم پرتقال برای مراسم و یلدا

مواد لازم برای لوکوم پرتقالی
آب پرتقال ۲ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت (یا پودر نشاسته گندم) ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم (اختیاری)
پودر نارگیل (یا پودر قند) به مقدار لازم

نکاتی که قبل از پختن این دسر فوق العاده زمستانی و پاییزی باید بدانید این است که قالب لوکوم معمولا قالبی با سطح صاف به شکل مستطیل یا مربعی می باشد. برای این کار می توانید از سینی کوچک لبه دار نیز استفاده کنید. قبل از استفاده از آب پرتقال، حتما آن را از صافی رد کنید تا آب پرتقال زلال و شفاف داشته باشید.حواس تان باشد که آب پرتقال در مجاورت گرما و هوا زود تلخ می شود. در نتیجه آن را مدت زمان کمی روی حرارت قرار دهید و به محض غلیظ شدن مخلوط، آن را از روی شعله ی گاز بردارید.لوکوم های پرتقال را می توانید به شکل لوزی، دایره ای یا مربعی برش بزنید. استفاده از کاترهای برش در شکل های مختلف می تواند به شما برای برش زدن لوکوم ها به شکل دلخواه تان کمک کند.یک روش ساده ی دیگر برای قالبی درآوردن لوکوم پرتقالی بدون نیاز به قالب: بعد از آماده شدن مایه لوکوم پرتقال، ۲ عدد لیوان استوانه ای انتخاب کنید. داخل آن ها را کمی خیس کنید و مواد را داخل لیوان بریزید و آن ها را داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن که لوکوم ها داخل لیوان سفت شد، آن ها را به راحتی از داخل لیوان خارج کنید و برش بزنید. به جای نشاسته ذرت می توانید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید. اضافه کردن کره به لوکوم پرتقالی اختیاری است و می توانید آن را از مواد اولیه لوکوم حذف کنید. می توانید به جای ۲ پیمانه آب پرتقال، از ۱ پیمانه آب پرتقال و ۱ پیمانه آب برای درست کردن لوکوم پرتقالی استفاده کنید. برای تزیین روی لوکوم پرتقالی، علاوه بر پودر نارگیل می توانید از پودر قند و یا پودر پسته هم استفاده کنید. شما به راحتی می توانید لوکوم پرتقالی مغزدار درست کنید، کافی است داخل مایه ی لوکوم مغز پسته یا مغز بادام خرد شده بریزید. می توانید لوکوم را با آب میوه های طبیعی دیگر در طعم های مختلف، مانند لوکوم انار درست کنید و از ترکیب چند طعم مختلف لوکوم در کنار هم لذت ببرید. برای برش دادن لوکوم با چاقو، کمی چاقو را با آب سرد خیس کنید تا لوکوم ها راحت تر برش بخورند و چاقو به آن ها نچسبد.

روش تهیه : ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.- سپس نشاسته ذرت ، شکر و وانیل را نیز داخل قابلمه بریزید و به آب پرتقال اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم مرتبا هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. بعد از آن که مخلوط آب پرتقال جوشید و به غلظت مورد نظر رسید (تقریبا مانند فرنی)، آن را از روی حرارت بردارید و حدود ۲۵ گرم کره به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. قالب مورد نظر خود (ظرف پیرکس) را با آب سرد خیس کنید و مواد آماده شده را داخل آن بریزید. مواد را با استفاده از لیسک در تمام سطح ظرف به طور یکنواخت پخش کنید.قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لوکوم پرتقالی سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از این زمان، لوکوم بافت ژله ای خواهد داشت. بعد از آن که مواد لوکوم داخل قالب کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید. سپس لوکوم ژله ای را از قالب درآورده و با دقت و حوصله با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش بزنید. می توانید لوکوم را به صورت قالبی نیز از داخل قالب درآورید، بدون آن که برش بزنید.داخل ظرفی (پیش دستی) پودر نارگیل بریزید و لوکوم های پرتقالی تکه شده را داخل آن بغلتانید. لوکوم ها را در ظرف مورد نظر خود سرو و نوش جان کنید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰