آموزش مجلسی ترین روش درست کردن شیر برنج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش مجلسی ترین روش درست کردن شیر برنج

عکس, آموزش مجلسی ترین روش درست کردن شیر برنج

برای درست کردن یک شیر برنج مجلسی باید مواد زیر را آماده کنید.

خامه صبحانه: ١٠٠ میلی لیتر ، پودر دارچین و گل محمدی برای تزئین ، پودر هل ١:/٢ ق چایخوری یا بیشتر

برنج نیم دانه ١: پیمانه ، آب: ٣ یا ۴ پیمانه

شیر: ۴ پیمانه ، نمک:١/۴ قاشق چایخوری

شکر١: پیمانه( میتوانید از شیره یا مربا هم استفاده کنید) ، کره: ۵٠ گرم درصورت تمایل

برای آماده کردن برنج باید آن را ازچند ساعت قبل در آب خیس کنید سپس با ۳ پیمانه آب درون قابلمه ریخته و شعله را کم کرده و منتظر میمانیم تا آب جوش بیاید و برنج را نرم کند.اگر اب تمام شد ولی برنج نرم نشد باز هم آب اضافه می‌کنیم تا برنج به خوبی نرم شود،صبر می‌کنیم تا آب برنج کاملا کشیده شود سپس شیر را به آن اضافه کنید.البته نباید شیر را یکجا به آن اضافه کرد بلکه باید در دو یا سه مرحله این کار را انجام داد،هر بار باید مننتظر بمانید تا شیر به جوش بیاید سپس مابقی شیر را بیفزایید.حالا حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برنج در شیر نرم‌تر شود و لعاب بندازد.زمانیکه دانه ‌های برنج نرم و لعاب‌ دار شد وقت آن است که کره و شکر را به آن اضافه کنید.باید حواستان باید این نکته نیز باشد که قبل از اضافه کردن شکر برنج نرم شده باشد چرا که در غیر این صورت شکر مانع از نرم شدن برنج می‌شود.کره را هم باید بعد از شکر اضافه کنیم تا از ته گرفتن برنج جلوگیری کنیم برای مرحله آخر هم پودر هل را اضافه کرده و قابلمه را از روی اجاق بردارید سپس در ظرف ریخته و با پودر پسته و بادام تزئین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر