آموزش مزه‌دار کردن برنج برای مراسم ها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش مزه‌دار کردن برنج برای مراسم ها

عکس, آموزش مزه‌دار کردن برنج برای مراسم ها

برای زرشک پلو با مرغ  به جای آب، در پختن برنج از آب مرغ استفاده کنید و سپس مقداری پیاز، سیر خردشده، زردچوبه، آویشن و برگ خشک داخل آب مرغ و برنج بریزید.

به طور معمول پیش از پختن برنج آن را خیس می‌کنیم. بعضی از افراد معتقدند که خیساندن برنج مانع از چسبیدن دانه‌های آن به یکدیگر می‌شود، ولی برنج فرآوری شده یا برنج ویتامینه در صورت خیس خوردن مواد مغذی خود را از دست می‌دهد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر