آموزش پختن برنج قهوه ای و نکته های آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن برنج قهوه ای و نکته های آن

عکس, آموزش پختن برنج قهوه ای و نکته های آن

از آنجایی که برنج قهوه ای خواص بیشماری دارد کم کم برای خیلی از افراد جا می افتد که به جای خوردن برنج سفید برنج قهوه ای میل کنند. برای همین امروز در یاس فان دستور پختن برنج قهوه ای را برای شما آماده کرده ایم.

قبل از پخت بهتر است بدانید که حجم برنج قهوه ای پس از پخت ۳ برابر میشود. پیش از پخت بهتر است برنج را ۱ ساعت با کمی آب و نمک خیس دهید. بهتر است به جای آب از آب مرغ یا ترکیب آب و عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.

آموزش :

۱ لیوان برنج را با ۲ و ۱/۲ لیوان آب و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برنج دم بکشد و آب برنج کشیده شود. پس از پخت برنج را از روی حرارت بردارید ، حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس برنج را سرو نمایید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر