آموزش پختن درست طولانی خورش شمالی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن درست طولانی خورش شمالی

عکس, آموزش پختن درست طولانی خورش شمالی

مواد لازم برای ۳ نفر

روغن……………………. به میزان لازم

رب انار ملس………………یک‌پیمانه

سبزی محلی ریز خرد کرده …………………..۵۰ گرم

(زلنگ، انارایجه، خالواش)

ران یا سینه مرغ………………… ۵۰۰ گرم

نمک،‌ فلفل و زردچوبه………….. به میزان لازم

پیاز………….. ۱ عدد متوسط

مغز گردوی چرخ‌شده…………… ۲۰۰ گرم

مرغ را همراه با‌ نمک، ‌فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی روی حرارت اجاق بپزید. آن‌گاه تکه‌های مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید).

سپس سبزی را در تابه مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش۳۰ دقیقه دیگر بپزید. حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد. اینک تکه‌های مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً ۳۰ دقیقه دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر