آموزش پختن سنتی آش هفت ترشی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن سنتی آش هفت ترشی

عکس, آموزش پختن سنتی آش هفت ترشی

روغن به میزان لازم………………………………گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده ۱ عدد………………………………نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

سس گوجه فرنگی یک دوم پیمانه

آرد ۲۳۵ گرم………………………………نمک ۱ پینچ

کره سرد خرد کرده ۱۳۰ گرم………………………………زردۀ تخم مرغ ۱ عدد

آب سرد ۱- ۲ قاشق چایخوری………………………………بادمجان ۳ عدد

کدو ۳ عدد………………………………گوجه ۳ عدد

آرد، نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید.سپس زردۀ تخم مرغ و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر باز کرده و داخل قالب کیش به قطر ۲۳سانتیمتر بگذارید.

اینک روی خمیر را چنگال بزنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل خمیر را با لوبیا یا نخود پر کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.سپس کاغذ و حبوبات را برداشته و دوباره خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته شود.اکنون بادمجان، کدو و گوجه را حلقه‌ای برش دهید.

آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.اینک گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را با هم ورز دهید و هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد برداشته و در دست پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.اینک کف خمیر را به سس آغشته کنید و به ترتیب بادمجان، کدو، گوجه و گوشت را در خمیر بچینید و خمیر را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر