آموزش پختن سنتی خورش قلیه مرغ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن سنتی خورش قلیه مرغ

عکس, آموزش پختن سنتی خورش قلیه مرغ

اگر به طعم میگو یا ماهی علاقه ندارید اما دوست دارید قلیه درست کنید قلیه مرغ یک غذای خوشمزه است که باید آن را کم آب درست کنید. این آموزش برای ۸ نفر است .

گشنیز و شنبیله خرد و سرخ کرده ۴۰۰ گرم………………………..تمر هندی یک بسته ونیم

آب جوش یک پیمانه.

پیاز ۱ عدد………………………..مخلوط کره و روغن به میزان لازم

سیر له کرده ۳ حبه………………………..سینه مرغ خرد کرده ۶۰۰ گرم

فلفل قرمز، نمک و زردچوبه به میزان لازم………………………..ادویه خورشی یک قاشق سوپخوری

پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر