آموزش پختن سوفله با میگو و ماهی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن سوفله با میگو و ماهی

این آموزش برای ۵ نفر است.

پنیر موزارلا ………… ۱۵۰ گرم

میگو تمیز کرده …………….. ۲۵۰ گرم

سیر له کرده…………. ۲ حبه

نمک و فلفل…………..به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی………….. به میزان لازم

فیله ماهی شیر……………….. ۳۰۰ گرم

ادویه کاری ………… یک قاشق چایخوری

سس سفید…………….. یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ ……………….۲ عدد

سفیده تخم‌مرغ………….. ۴ عدد

فیله ماهی را با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید. حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زرده‌ها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید و در ظر ف سوفله‌خوری چربکرده بریزید و به روش بن‌ماری در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر