آموزش پختن سوپ مقوی و مجلسی با جوانه گندم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن سوپ مقوی و مجلسی با جوانه گندم

عکس, آموزش پختن سوپ مقوی و مجلسی با جوانه گندم

پیاز………………… ۱ عدد

سیر………………. ۲-۳ حبه

گشنیز خردشده……………… ۴-۵ ق غذاخوری

کره ………………۱ ق مرباخوری

نمک، فلفل، آبلیمو………… به میزان لازم

جوانه گندم……….. ۳ پیمانه

قارچ خردشده…………….. ۱ پیمانه

جوپرک………… ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی…………….. ۲ ق غذاخوری

آب مرغ………….. ۲ لیتر

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و یا رنده بزنید و داخل تابه بریزید.سیر را هم رنده کنید و با مقداری کره تفت دهید.قارچ را ریز خرد کره و اضافه کنید.جوانه گندم را بعد از شستن داخل مواد قبلی ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

آب مرغ یا گوشت را داخل قابلمه بریزید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری بال و گردن مرغ را نیز با آب مرغ به سوپ اضافه کند و بعد از پخت، گوشت آن‌ها را از استخوان جدا کرده و داخل سوپ بریزید.جو پرک و بقیه مواد را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی بجوشند.

بعد حرارت را کم کنید و کمی نمک و فلفل به سوپ بزنید.در آخرین مرحله، رب، گشنیز یا جعفری خردشده و آبلیمو اضافه کنید و یکی دو جوش که زد، از روی حرارت بردارید.سوپ جوانه گندم خوشمزه، سالم و مقوی شما آماده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر