محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش پختن شیرینی حاجی بادام در یک ربع

آموزش پختن شیرینی حاجی بادام در یک ربع

آشپزی | ۲۰ بازدید

عکس, آموزش پختن شیرینی حاجی بادام در یک ربع

اگر به دنبال یک شیرینی خوشمزه و ریزه میزه برای کنار چایی مهمان هستید که طعم و عطر آن در خانه بپیچد بهترین گزینه حاجی بادامی است که شیرینی اصیل یزدی است.در طرز تهیه شیرینی حاجی بادام یزد بهتر است پودر بادام و پودر قند قبل از استفاده دو بار الک شوند تا در انتها بافت شیرینی بهتر شود.برای درست کردن پودر بادام خانگی، می‌توانید ابتدا بادام‌ها را برای چند دقیقه در آب جوش بیندازید. سپس اجازه دهید سرد شوند و پوست بادام‌ها را کاملاً جدا کنید. بعد از کندن پوست بادام آن‌ها را برای چند دقیقه روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود. سپس کمی با حرارت ملایم روی یک ماهیتابه تفت دهید تا کاملاً خشک شوند. سپس آن‌ها را آسیاب کنید و بعد از الک کردن برای درست کردن این شیرینی حاجی بادام یزدی استفاده کنید

مواد لازم سی شیرینی :

جوش شیرین: ۱/۳ قاشق چای خوری ، زرده تخم مرغ: ۳ عدد

پودر قند: یک لیوان فرانسوی دسته‌دار ، پودر بادام بدون پوست : حدود ۲۰۰ گرم (تا جایی که خمیر نرمی ایجاد شود)

پودر هل: یک قاشق چای خوری

نخست باید باید فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس ۲ سینی در اندازه متوسط انتخاب کنید و سطح آن‌ها را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی بپوشانید. زرده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و یک کاسه بریزید. سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن آن قدر مواد را بزنید تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود. بعد از هم زدن تخم مرغ و پودر قند، پودر هل، زعفران آب شده و جوش شیرین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی حاجی بادام برای عید دیگر از درجه کند همزن استفاده کنید و همان‌طور که مواد در حال ترکیب شدن هستند، به آرامی آرد بادام را اضافه کنید.آن قدر به این کار ادامه دهید تا خمیر منسجم شود و در یک قسمت کاسه جمع شود و دیگر به دست نچسبد. به یاد داشته باشید که از آرد بادام در این شیرینی به جای آرد معمولی استفاده می‌شود، پس اگر خودتان قصد درست کردن این آرد را دارید، حتماً چند بار بادام آرد شده را الک کنید و مطمئن شوید که کاملاً له شکل آرد درآمده است.

سپس باید خمیر را با دست به گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید و در سینی که از قبل روی آن کاغذ روغنی قرار دادید، بگذارید. بعد از اینکه یک سینی را پر کردید، آن را برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از این زمان یک شیرینی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. وسط شیرینی حاجی بادام خانگی شما نباید نرم باشد و باید حالت ترد و شکننده‌ای داشته باشد. بعد از آماده شدن شیرینی‌ها سینی را از فر خارج کنید و سینی دوم را در فر بگذارید. اجازه دهید کمی سرد شوند و بعد شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. می‌توانید این شیرینی ساده و خوشمزه را برای عید درست کنید و از عطر و طعم لذیذ آن در کنار خانواده لذت ببرید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰