آموزش پختن غذای اصیل اعراب تبوله

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن غذای اصیل اعراب تبوله

عکس, آموزش پختن غذای اصیل اعراب تبوله

فیله گوجه‌فرنگی ریز خردکرده یک‌و یک‌‌دوم پیمانه……………………………روغن زیتون یک‌دوم پیمانه

آبلیموی تازه یا آبغور سه‌چهارم پیمانه……………………………نمک و فلفل به میزان لازم

بلغور مخصوص تبوله ۲ پیمانه……………………………جعفری ریز خردکرده ۳ پیمانه

نعنای ریز خردکرده یک‌دوم پیمانه……………………………پیازچه ریز خردکرده یک‌دوم پیمانه

بلغور را بشوئید و ۱۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. سپس در کاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را مخلوط کنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. اینک تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص در دسترس نبود، بلغور ریز را چند ساعت در آب بخیسانید، بعد آن را بپزید و مصرف نمائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر