آموزش پختن لکونه غذای سنتی دزفول

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن لکونه غذای سنتی دزفول

عکس, آموزش پختن لکونه غذای سنتی دزفول

مایه‌خمیر: ۱ قاشق چای‌خوری………………………………روغن مایع: ترجیحاً روغن کنجد

آرد گندم: ۲ پیمانه………………………….پیازچه همراه با برگ: ۲ دسته

نخود لپه شده و پخته: ۱ پیمانه……………………….نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

کشمش: ۱ پیمانه

 

در ابتدا در حدود ۱۵ دقیقه کشمش‌ها را در آب خیس می‌کنیم.پیازچه‌ها را خوب شسته و ریز خرد می‌کنیم. نخود‌های لپه شده را می‌پزیم به طوری که له نشود.کشمش و پیازچه و نخود لپه و مایه خمیر و ادویه را به آرد اضافه می‌کنیم سپس آب اضافه می‌کنیم. میزان آب باید به حدی باشد که مایه رقیق شود به طوری که با ملاقه از مایه برداریم.

مایه را کاملاً هم می‌زنیم و سپس در ظرف را گذاشته و یک ساعت صبر می‌کنیم تا مایه برسد.روغن را کاملاً داغ می‌کنیم. مقداری از مایه را با ملاقه برداشته و در تابه و به‌صورت ورقه‌ای نازک پهن می‌کنیم.یک طرف آن که برشته شد طرف دیگر آن را برمی‌گردانیم. بزرگی لکونه‌ها معمولاً باید به اندازه بشقاب غذاخوری باشد.

نکته مهم: لکونه‌ها را پس از سرخ شدن و از تابه بیرون آوردن به‌صورت جداگانه روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا در آبکش چوبی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر