آموزش پختن ماهی جنوب با فوت های کوزه گری زنان جنوب

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن ماهی جنوب با فوت های کوزه گری زنان جنوب

عکس, آموزش پختن ماهی جنوب با فوت های کوزه گری زنان جنوب

ماهی ‏ یک کیلوگرم

برنج ‏۴ پیمانه

تمر هندی ‏ ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن

سبزی ماهی ‏ ۵۰۰ گرم

سیر ‏ ‏۵ حبه‏

پیاز ‏ یک عدد

تمبر هندی را از قبل خیس کنید و آب آن را صاف کرده کنار بگذارید. ماهی مناسب این غذا، شیر یا قباد،‌هامور یا سنگسر سفید است اما شما می‌توانید از ماهی‌های دیگر هم استفاده کنید.

سبزی ماهی هم شامل شوید و گشنیز و مقدار کمی شنبلیله می‌شود. برای تهیه این غذا اول پیاز رو که نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

همزمان فلفل و زردچوبه نیز اضافه کنید. بعد سبزی‌ها را با مواد تفت دهید و در نهایت آب تمر هندی را اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد.

در همین حال ماهی‌ها را در آن بگذارید تا خوب بپزند. پس از پخت کامل ماهی‌ها آن‌ها را از غذا بیرون آورید و کنار بگذارید. برنج را به سبزی و تمبر اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا آب تبخیر شود. سپس شعله را کم کرده و ماهی‌ها را روی برنج بچینید و آن را دم کنید.‏

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر