آموزش پختن نافله با گوشت چرخ شده

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن نافله با گوشت چرخ شده

عکس, آموزش پختن نافله با گوشت چرخ شده

روغن به میزان لازم………………………پیاز خردکرده ۲ عدد

آب ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)………………………نعنای ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

سرکه ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)………………………شکر ۲ قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم……………………….پیاز رنده‌کرده ۲ عدد

آرد نخودچی ۳۰۰ گرم………………………نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

گوشت چرخکرده را همراه با پیاز، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و به تدریج آب بیفزائید تا مایه مناسبی به دست آید. آن‌گاه مایه را ورز دهید تا چسبنده شود.

سپس در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. حال از مایه‌ فراهم کرده، به اندازه‌ گردو بردارید و به شکل دایره، در آورید.وسط آن حفره‌ای ایجاد نمائید و در روغن سرخ کنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز خردکرده را سرخ کنید، زردچوبه، نمک و آب را بیفزائید و بگذارید سس، بجوشد.

اینک نعنا، سرکه و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. اکنون نافله‌ها را درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر