آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

برای درست کردن این غذای خوشمزه ی ترکی نخست مواد لازم را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس کوفته کباب
گوجه ۳ عدد ، پیاز ۱ عدد ، سرکه سفید ۱ ق غذا خوری
نمک و شکر و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای کوفته کباب :

جعفری ۲ ق غذا خوری ، گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد ، سیر ۳ حبه ، پودر سوخاری ۳ ق غذا خوری
نعنا خشک ۱ ق غذا خوری ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کباب ترکی
پیاز را پوست بگیرید و آبش را بگیرید تا باعث شل شدن کوفته کباب نشود داخل کاسه ریخته به همراه ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده و جعفری خوب مخلوط کنید و شروع به ورز دادن کنید تا منسجم شود سپس با سلفون روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.زمان استراحت را حذف نکنید زیرا در کیفیت نهایی کوفته کباب بسیار مهم است بعد از گذشت ۱ ساعت از مواد به اندازه نارنگی بردارید و در دست گرد کنید و به آن به شکل دلخواه فرم دهید یا به سیخ چوبی یا فلزی بزنید.داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته تا داغ شود سپس کوفته کباب ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته و مغز پخت شود.گوجه را بشورید و با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید. پیاز را رنده ریز بزنید و داخل تابه کمی با زردچوبه و نمک تفت دهید سپس گوجه ها را افزوده و هم بزنید و در انتها شکر و سرکه را اضافه کنید تا طعم غذا را ملس کند حالا می توانید کوفته کباب های سرخ شده را داخل سس قرار دهید و یا سس را بعد از غلیظ شدن در کنار کوفته کباب سرو کنید.

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی

عکس, آموزش پختن و تزیین کوفته کباب ترکی 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر