آموزش پختن پیتزا وارونه در خانه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن پیتزا وارونه در خانه

عکس, آموزش پختن  پیتزا وارونه در خانه

برای درست کردن این پیتزا علاوه بر خمیر پیتزا و پنیر مخصوص آن به فلفل دلمه ای ، ادویه های مختلف ، آرد ، رب گوجه ، قارچ ، شیر ، تخم مرغ و …………. نیاز دارید.

قارچ ۲۵۰ گرم…………………………….فلفل دلمه ای ۱ عدد

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم…………………ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد……………………………رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم………………………..شیر ۱ پیما.

پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )……………………………….آرد ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد………………………………..نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن یک قاشق غذاخوری

آموزش :
پیازها رو ریز خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.ادویه، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و نمک رو اضافه کنیدو تفت بدید.فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.قارچ خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.

یک قاشق رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ رب عوض بشه و مواد بپزند.در آخر آویشن رو به مایه گوشتی اضافه کنید و مخلوط کنید.توی یه ظرف دیگه آرد و شیر و تخم مرغ و روغن و نمک رو بریزید و مخلوط کنید.باید مایه تقریبا یه دستی حاصل بشه.

در صورت تمایل پنیر پارمزان رو اضافه کنید و هم بزنید.توی ظرف مناسب فر ( لازم نیست چربش کنید ) مایه گوشتی رو بریزید.
روی مایه گوشتی رو با پنیر بپوشونید.مایه خمیری رو روی پنیرها بریزید طوری که همه جا یکسان پخش بشه.ظرف رو بدون سرپوش در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزه.سپس از فر در بیارید و سرو کنید.

میتونید تست کنید ببینید خمیرتون بسته شده و تبدیل به نون شده یا نه. اگه خوب نپخته بذارید بیشتر بمونه ولی معمولا با این زمان خمیر خوب میپزه.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر