آموزش پختن چلو ماهی به سبک بوشهری ها
مواد لازم
فیله ماهی تیلاپیا ۲ عدد…………….١ عدد متوسط پیاز ریز خرد کرده
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم……………………٢ قاشق سوپخوری عصاره تمبرهندى
سبزی (گشنیز، شوید و شنبلیله) ریز خرد کرده ۱۰۰ گرم…………………برنج آبکش کرده ۱ پیمانه
روش تهیه
فیله ماهى را با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید و در فر گریل کنید. آنگاه پیاز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.سپس سبزی، نمک، فلفل و عصاره تمبر هندى را بیفزایید و فیلهها را در خورش بگذارید تا طعم و مزه آن را به خود بگیرد. بعد از حدود ۱۵-۲۰ دقیقه فیلهها را از خورش خارج کنید و کنار بگذارید و خورش را لابلای پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و فیلهها را رویش قرار دهید.