آموزش پختن کباب شهزاده با بادمجان
روغن برای سرخکردن به مقدار لازم
بادنجان ۴ عدد…………………….پیاز خردشده ۲ عدد…………………..۵ عدد فلفل سبز تند، خردشده
گوشت گوسفندی یا گوساله، خردشده ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم……………………۳ حبه سیر ریزشده
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکیهای (پول بیبر) و آویشن به مقدار لازم
رب ۱ قاشق سوپخوری………………………….۲ عدد گوجهفرنگی
آموزش
گوشت را بپزید. بادنجانها را راهراه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس ۱۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجانهای سرخشده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهیتابه ۳ قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت پختهشده را افزوده و کمی از آب گوشت هم در مواد بریزید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ادویهها را بیفزایید و مواد گوشتی را روی بادنجانها بریزید. رب را در مقداری آب گوشت حل کرده و روی مواد بریزید، سپس روی غذا گوجهفرنگی و فلفل چیده و با کاغذ فر که کمی نمدار شده روی آن را بپوشانید و در فر از قبل گرمشده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، پس از ۳۰ دقیقه غذا آماده سرو میباشد.