آموزش پختن کباب شهزاده با بادمجان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن کباب شهزاده با بادمجان

عکس, آموزش پختن کباب شهزاده با بادمجان

روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم

بادنجان ۴ عدد…………………….پیاز خردشده ۲ عدد…………………..۵ عدد فلفل سبز تند، خردشده

گوشت گوسفندی یا گوساله، خردشده ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم……………………۳ حبه سیر ریزشده

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکیه‌ای (پول بیبر) و آویشن به مقدار لازم

رب ۱ قاشق سوپ‌خوری………………………….۲ عدد گوجه‌فرنگی

آموزش

گوشت را بپزید. بادنجان‌ها را راه‌راه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس ۱۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجان‌های سرخ‌شده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهی‌تابه ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت پخته‌شده را افزوده و کمی از آب گوشت هم در مواد بریزید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ادویه‌ها را بیفزایید و مواد گوشتی را روی بادنجان‌ها بریزید. رب را در مقداری آب گوشت حل کرده و روی مواد بریزید، سپس روی غذا گوجه‌فرنگی و فلفل چیده و با کاغذ فر که کمی نمدار شده روی آن را بپوشانید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، پس از ۳۰ دقیقه غذا آماده سرو می‌باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر