آموزش پختن کروک موسیو و کروک مادام فرانسوی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن کروک موسیو و کروک مادام فرانسوی

عکس, آموزش پختن کروک موسیو و کروک مادام فرانسوی

برای درست کردن این غذای فرانسوی به نان تُست ، آرد ، کره ، نمک و فلفل ، پنیر گودا ، شیر و ژامبون نیاز دارید.

۱ پیمانه شیر……………نمک و فلفل سیاه تازه

۱۷۰ گرم پنیر گودا رنده‌شده…………………..۱.۵ قاشق غذاخوری آرد.

۶ قاشق غذاخوری (۸۰ گرم) کره، و مقداری بیشتر………………….۲۳۰ گرم ژامبون (۸ برش)

۸ برش نان تُست با کیفیت……………………….۴ قاشق چای‌خوری سس خردل

برای تبدیل به کروک مادام(اگر می‌خواهید غذای شما پرمایه‌تر شود، باید آن را از موسیو به مادام تبدیل کنید.):

۴ تخم مرغ بزرگ …………………..۲ قاشق غذاخوری کره………………….نمک

آموزش :

دمای اجاق را روی ۱۷۵ درجه سلسیوس قرار دهید و بگذارید گرم شود. در یک تابه ۱.۵ قاشق غذاخوری کره همراه با آرد بریزید و روی شعله متوسط-یا-زیاد قرار دهید تا زمانی که کره آب شود و با آرد تشکیل خمیر دهد.

سپس به پختن و تکان دادن ادامه دهید تا زمانی که بوی آرد از بین برود، حدود ۱ دقیقه و نه بیشتر. حالا شیر را روی این خمیر بریزید، هم بزنید تا به آرامی قُل بزند و غلیظ شود.

دما را پایین آورید و به پخت و هم زدن ادامه تا زمانی که غلظت سس به حد مناسب برسد و دیگر شل نباشد، این نیز ۳-۴ دقیقه دیگر. حالا باید ۱۲۰ گرم از پنیر را داخل این سس بریزید. پنیر فقط باید نرم شود، پس نباید تابه را ثابت روی شعله گذاشت.

آن را مرتب از روی شعله بردارید تا ضمن اینکه پنیر به خوبی ذوب می‌شود، هیچ حبابی هم نزند. با فلفل و نمک به این سس گودا طعم بدهید و آن را گرم نگه دارید.

جداگانه در یک تابه بزرگ باقی‌مانده کره را گرم کنید و پشت‌وروی همه نان‌ها را روی شعله متوسط برشته و طلایی کنید.

هر طرف بیش از ۲ دقیقه طول نمی‌کشد؛ در صورت نیاز از کره بیشتری استفاده کنید و مراقب باشید شعله به طور یکسان به همه جای تابه برسد.

سپس نان‌ها را به روی یک تخته منتقل کنید. روی نیمی از آنها ژامبون بگذارید، مقدار کافی از سس گودا (بند ۱) روی ژامبون‌ها پخش کنید، و مقداری از پنیر باقی‌مانده را هم روی آن بگذارید.

با خردل نان‌های دست‌نخورده را آغشته کنید و سپس آنها را روی نان‌های ژامبون‌دار بگذارید تا ساندویچ تشکیل شود. کمی دیگر سس گودا روی هر ساندویچ بمالید و در صورت تمایل مقداری پنیر اضافه روی آنها بریزید.

ساندویچ‌ها را به یک تابه یا سینی پخت منتقل کنید و داخل اجاق بگذارید تا پنیرشان کاملا آب‌شود و به همه‌ جای نان‌ها نفوذ کند.

در صورت نیاز می‌توانید شعل بالایی اجاق را هم روشن کنید تا کامل روی ساندویچ‌ها را هم ترد شود، اما مراقب شدت شعله باشید. بعد از حدود ۲-۳ دقیقه غذای شما آماده و قابل سرو است.

در صورتی که خواستید کروک موسیو را به کروک مادام تبدیل کنید، همزمان با قرار دادن ساندویچ‌ها در اجاق، در یک تابه بزرگ کره آب کنید و ۴ تخم‌مرغ بشکنید، حتما از هم جدا بمانند. آنها را س دقیقه بپزید طوری که سفیده‌شان ثابت شود. سپس درب تابه را بگذارید و به پختن ادامه دهید تا زرده‌ها هم ثابت شوند، این هم ۱ دقیقه دیگر؛ مراقب باشید که بیش از حد آنها را نپزید، نمی‌خواهیم زرده‌ها کاملا سفت شوند، فقط می‌خواهیم اندکی خودشان را بگیرند. روی آنها نمک بریزید و تابه را از روی شعله بردارید. وقتی ساندویچ‌ها را از اجاق خارج کردید، با یک کفگیر نازک روی هر ساندویچ یک تخم‌مرغ بگذارید. کروک مادام‌های شما آماده سرو هستند.

عکس, آموزش پختن کروک موسیو و کروک مادام فرانسوی

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر