آموزش پختن کیک با ریختن چای داخل آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن کیک با ریختن چای داخل آن

عکس, آموزش پختن کیک با ریختن چای داخل آن

شما می توانید با چای یک کیک خوشمزه درست کنید. برای درست کردن آن به مواد زیر نیاز دارید .(چای که در این کیک استفاده می‌کنید باید یک رنگ باشد و آب‌جوش به آن اضافه نشده باشد.)تخم‌مرغ را از چند دقیقه قبل خارج کنید تا با اتاق هم دما شود.

آرد قنادی یک و نیم پیمانه ، تخم‌مرغ چهار عدد

شکر دانه ریز یک پیمانه ، چای یک پیمانه 

روغن مایع نصف پیمانه ، وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری 

پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری ، بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری ،نمک سر قاشق چای‌خوری

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. آرد را به همراه باقی مواد خشک (به جز شکر) داخل یک کاسه متوسط بریزید و بعد از آن که خوب هم زدید سه مرتبه از الک رد کنید تا یکدست شوند.تخم مرغی که قبلا بیرون از یخچال گذاشته‌اید تا با محیط هم‌‎دما شود را در ظرف دیگری بشکنید، وانیل را به آن اضافه کرده و با استفاده ازهمزن (با دور تند) هم بزنید.چای گرم را یکدفعه‌ای به آن اضافه کرده و همزدن را تا ۳۰ ثانیه دیگر ادامه دهید.روغن مایع را هم به این مواد تر اضافه کرده و حدود ۱۰ ثانیه دیگر هم بزنید.کاسه حاوی مواد خشک را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید. اگر مواد شروع به گلوله گلوله شدن کرد با استفاده از لیسک آن گلوله‌ها را باز کنید. (از هم زدن بیش از حد مخلوط خودداری کنید)کاغذ روغنی را در قالب مخصوص فر پهن کنید، مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.بعد از گذشت این مدت کیک شما آماده خواهد شد، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را با خامه، سس شکلات، انواع میوه، پودر قهوه یا شکلات و غیره تزیین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر