آموزش پختن کیک در قابلمه با آب و فوت و فن هایش

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن کیک در قابلمه با آب و فوت و فن هایش

عکس, آموزش پختن کیک در قابلمه با آب و فوت و فن هایش

اگر میخواهید در قابلمه کیک درست کنید حتما این پست را مطالعه کنید و به تمامی نکات دقت کنید .

جنس قابلمه باید به صورتی باشد که حرارت خیلی زیاد منتقل نشود. زمانی که حرارت به سرعت منتقل شود باعث می‌گردد کف کیک سوخته و داخل کیک خام باقی بماند.

بهتر است قابلمه مورد استفاده سایز مناسبی داشته باشد تا مواد کیک به خوبی پف کند.

در صورتی که تمایل دارید از گلاب استفاده کنید میتوانید چندین قاشق از شیر برداشته و گلاب را جایگزین کنید.
شعله انتخابی برای قابلمه باید مناسب باشد و کف قابلمه را پوشش دهد.

اگر تمایل دارید به مواد کیک روغن مایع اضافه کنید، مقدار شیر را نصف کرده و روغن را جایگزین کنید.

برای خامه مورد استفاده دقت کنید که از خامه پرچرب استفاده نمایید.

میتوانید بجای خاک قند برای تهیه خامه از عسل هم استفاده کنید.

اگر میخواهید رنگ به خامه اضافه کنید لازم است رنگ را در یخچال نگه دارید تا خنک شود و سپس به خامه اضافه نمایید.
در صورتی که خامه مورد استفاده برای کیک سفت شده بود میتوانید به ازای هر کیلو خامه فرم گرفته یک قاشق خامه منجمد استفاده کنید.

در صورتی که از کاغذ روغنی درون قابلمه استفاده میکنید لازم است به کف و دیوار قابلمه به میزان کم آرد بزنید.
همان طور که گفته شد در حین پخت به هیچ عنوان درب قابلمه را باز نگذارید و تنها پس از گذشت ۴۵ دقیقه میتوانید درب را باز کرده تا از پخت کیک مطلع شوید.

برای اطمینان از پخت کیک یک خلال چوبی را وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به سطح خلال نچسبیده باشد کیک آماده است.

آموزش کیک در قابلمه با آب :

در این روش لازم است یک قابلمه به نسبت بزرگتر از قالب و یا قابلمه‌ای که قرار است مواد کیک را درون آن بریزید انتخاب کنید و درون آن آب بریزید و اجازه دهید بجوش آید.قابلمه باید در حدی آب داشته باشد که زمانی قالب را درون قابلمه قرار می‌دهید به درون قالب نریزد.

پس از قرار دادن قالب در قابلمه دمی را روی قابلمه قرار دهید و تا ۴۵ دقیقه درب قابلمه را باز نکنید. بعد از گذشت این مدت با خلال دندان کیک را چک کنید و مطمئن شوید کیک بصورت کامل پخته است.حتماً حرارت گاز به صورتی تنظیم شده باشد که آب درون قابلمه بزرگ‌تر در طی مراحل پخت در حال جوشیدن باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر