محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش پخت دلبرترین کیک فنجانی روی گاز

آموزش پخت دلبرترین کیک فنجانی روی گاز

آشپزی | ۱۴ بازدید

عکس, آموزش پخت دلبرترین کیک فنجانی روی گاز

برای درست کردن کیک فنجانی دلبر امروز برای چهار نفر نیاز به مواد زیر دارید : ( این کیک برای پختن نیاز به فر ندارد و داخل قابلمه پخته می شود)

شکر ۶ قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد شیرنی پزی ۸ قاشق غذاخوری ، شیر ۱۰ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد ، وانیل ۱ پنس
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری

ابتدا تخم مرغ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد آن ها را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا کاملا پف کنند.بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۱ دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و آن ها را از الک دو بار رد می کنیم.بار سوم داخل کاسه محتوی مواد الک می کنیم و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم.می توانید پودر کاکائو را اضافه نکنید و نصف از مایه سفید داشته باشید و نصف دیگرش را کاکائو اضافه کنیدتا کیک دو رنگی داشته باشید.سپس قابلمه ای که گنجایش ۶ عدد فنجان را داشته باشد را انتخاب می کنیم و یک فنجان داخل قابلمه قرار می دهیم و تا نصف کمر فنجان آب داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.فنجان ها را با قلمو آغشته با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه بر می داریم و تا نصف فنجان را پر می کنیم.(اگر مایه دو رنگ درست کردید می توانید یک لایه سغید و یک لایه کاکائویی بریزید)و فنجان را داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم.همگی فنجان ها را که داخل قابلمه چیدیم،روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که درب قابلمه را بر می داریم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مدت باز نمی کنیم چون در حال پف کردن است)با خلال داخل کیک فرو می کنیم اگر از مایه به خلال نچسبید یعنی کیک پخته است و می توانید درب قابلمه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر به قابلمه دست نمی زنیم تا از دما بیفتد.درب قابلمه را بر می داریم ، سپس با کارد یا دست اطراف کاپ کیک ها را از فنجان ها جدا می کنیم و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و آن ها را بر می گردانیم و با سس شکلات،خامه فرم گرفته و یا انواع میوه ها آن ها را تزئین می کنیم.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰