آموزش پخت سوپ پرتقال مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ پرتقال مجلسی

عکس, آموزش پخت سوپ پرتقال مجلسی

مرغ…………. ۱ کیلوگرم

سیر…………… ۲ حبه

گوجه فرنگی……………. ۵۰۰ گرم

پیاز …………..۱ عدد

کره……………. ۵۰ گرم

شکر……………. ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل……………. به مقدار لازم

آب پرتقال……………. ۲ لیوان

آرد …………..۱/۲ پیمانه

ابتدا مرغ را با افزودنی‌های دلخواه بپزید و پس از آن استخوان‌های مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید. درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز رنده شده را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند. سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.

میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید.اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود.حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر