آموزش پلمبیر گردویی برای دسر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پلمبیر گردویی برای دسر

عکس, آموزش پلمبیر گردویی برای دسر

برای تهیه ی پلمبیر گردویی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار بدهید تا به روش بنماری ذوب شود. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با ۱ قاشق شکر خوب بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد مابقی شکر را همراه وانیل به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.اکنون ۱ لیوان شیر را به مخلوط زده شده ی زرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اجازه ندهید بجوشد فقط در حدی که گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و بستنی را با هم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید.سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده ی زده شده را به مواد اضافه کنید و سپس پودر گردو را مخلوط کنید و داخل قالبتان بریزید و به مدت ۶-۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل بگیرد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.حالا یک لیوان شیر به مخلوط زده اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا گرم بشه فقط گرم بشه نجوشه بعد از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و بستنی رو باهم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و بعد هم پودر ژلاتین رو بریزید و در اخر سفیده ی زده شده رو به مواد اضافه کنید وبعد پودر گردو خوب مخلوط کنید توی قالبتون

مواد لازم برای پلمبیر :
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲/۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۵ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۳ قاشق غذاخوری
پودر گردو نصف پیمانه

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر