آموزش پلو پیازچه با مرغ غذای اصیل ایرانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پلو پیازچه با مرغ غذای اصیل ایرانی

عکس, آموزش پلو پیازچه با مرغ غذای اصیل ایرانی

ابتدا برنج را آب کش کرده و سپس آن را دم کنید.وقتی برنج در حال دم کشید ن است،مرغ چرخ کرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمه ای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهید.سپس گلوله های کوچکی درست کرده و در تابه ای بیندازید و کره را به مواد اضافه کنید.مرغ ها را در کره تفت دهید.

زیر شعله را کم کنید تا گلوله های مرغ به مقدار کافی تفت داده شود .سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجبیل تازه را در آن رنده کنید.پیازچه ها را تا انتها برش دهید و آن را با کره تفت دهید تا آماده شود.بعد از اینکه مرغ دم کشید آن را در دیس بکشید.

پیازچه های با کره تفت خورده را هم بر روی برنج اضافه کرده و لابه لای آن بریزید.درآخر قطعات مرغ را اضافه کنید.در پایان فلفل دلمه ای را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روی آن تزئین کرده و سرو نمایید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه ، زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک ، سس سویا: ۲ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان دلخواه ، فلفل: به میزان دلخواه
زنجفیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
کره:۵۰ گرم
پیازچه: ۵۰۰ گرم ، مرغ چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر