آموزش پنکیک پختن بدون گلوتن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پنکیک پختن بدون گلوتن

عکس, آموزش پنکیک پختن بدون گلوتن

پنکیک ها را میتوانید برای صبحانه یا عصرانه خود درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. اگر میخواهید پنکیک شما بدون گلوتن باشد با این آموزش همراه شوید.

آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید ۲۰ دقیقه استراحت کند.یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید.

مواد لازم:
۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتن
یک عدد تخم مرغ
۲۵۰ میلی لیتر شیر
کره برای سرخ کردن

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر