آموزش پیتزای تند ایتالیایی یعنی پیتزای پپرونی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پیتزای تند ایتالیایی یعنی پیتزای پپرونی

عکس, آموزش پیتزای تند ایتالیایی یعنی پیتزای پپرونی
اگر به پیتزای محبوب مردم ایتالیا یعنی همان پیتزای تند پپرونی علاقه مند هستید و می خواهید آن را در منزل تهیه کنید این آموزش را دنبال کنید. قبل از نوشتن مواد لازم و روش تهیه باید بدانید که نوع سوسیسی که در این پیتزا استفاده می شود سوسیس پپرونی است و اگر از سوسیس های دیگر استفاده کنید آن مزه ی دلچسب پیتزا پپرونی های فست فود را به دست نخواهید آورد.

مواد لازم

گوجه فرنگی یک عدد
سوسیس پپرونی ۲۵۰ گرم
نان پیتزا یک بسته
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد
نمک و ادویه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سس قرمز مخصوص چهار قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا پپرونی

پونه خشک یک قاشق چای‌خوری
ریحان خشک یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری‌
شکر نصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای شروع قالب فر را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را از سمتی که صاف‌تر است داخل قالب قرار دهید. سس قرمز را روی خمیر ریخته و به وسیله یک قاشق سس را روی سرتاسر خمیر پخش کنید.برای تهیه سس، تمام مواد سس را با یک‌دوم فنجان آب، داخل یک کاسه ترکیب کنید و کنار بگذارید تا عطر و طعم آن بهتر و بیشتر شود.پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز ریخته تا سرتاسر خمیر پوشیده از پنیر شود.سوسیس پپرونی را روی پنیر ریخته سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید.در آخر آویشن و هر ادویه‌ای که مایل هستید، بریزید.قالب را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۱۵ دقیقه تنظیم کنید سپس هر چند دقیقه یکبار چک کنید.اگر خمیر پیتزا پف کرده و روی آن پخته شده بود، پیتزا آماده است.اگر مایل بودید می‌توانید مقداری زیتون نیز داخل پیتزا بریزید هم‌چنین می‌توانید یک سس خوشمزه برای سرو آماده کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر