آموزش پیتزای میگو و ادویه های مخصوص آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پیتزای میگو و ادویه های مخصوص آن

عکس, آموزش پیتزای میگو و ادویه های مخصوص آن

اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید باید بدانید این پیتزا طعم بسیار خوبی دارد . میگوها در این پیتزا به روشی کاملا ترد پخته می شوند . مواد اصلی برای پختن این غذا را در زیر مشاهده می کنید :

میگو (پاک کرده) ۳۰۰ گرم ……………………… هل ۰.۵ قاشق چای خوری

پیاز متوسط و خرد شده ۱ عدد……………………… سس پیتزا به مقدار لازم

گوجه فرنگی خرد شده و متوسط ۲ عدد ……………………… زیتون بدون هسته ۶-۵ عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد ……………………… سیر رنده شده ۲ حبه

قارچ ورقه ورقه شده ۱۰۰ گرم……………………… رب گوجه ‌فرنگی ۱ پیمانه

پنیر فیلا فیلا رنده شده ۳۵۰ گرم ……………………… نمک و فلفل و ارگانو به مقدار لازم

آویشن ۱ قاشق سوپ خوری ……………………… فلفل قرمز ۰.۵ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۰.۵ قاشق چای خوری………………………دارچین ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی ۱ قاشق چای خوری………………………سرکه ۰.۵ پیمانه

شکر ۲ قاشق سوپ خوری ………………………کاری (ادویه) ۱ قاشق چای خوری

پودر سیر ۰.۵ قاشق چای خوری ……………………… نمک ۰.۵ قاشق چای خوری

روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری

آموزش :

خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.

فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌ مدت ۱۵ دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت ۱۰ دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر