آموزش پیش غذایی ساده برای مهمانی ها به اسم اردور مرغ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پیش غذایی ساده برای مهمانی ها به اسم اردور مرغ

عکس, آموزش پیش غذایی ساده برای مهمانی ها به اسم اردور مرغ

مواد لازم برای اردور مرغ و قارچ و ذرت

سینه مرغ پخته ۱ عدد ، قارچ ۱۰ عدد، فلفل دلمه ای خرد شده ۱/۲ لیوان
پیاز یا پیازچه ۱ عدد، سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری، سس قرمز ۱ قاشق غذاخوری
خیار شور متوسط ۱۰ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری، ذرت پخته ۱/۲ لیوان

سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. سپس خیار شور ریز خرد شده، ذرت پخته، جعفری خرد شده، سس مایونز، سس قرمز، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود . پس از پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید. روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید. سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید. به همین صورت نان ها را آماده کنید. روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید. نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی، سس و … تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و غذای جشن تولد میباشد).

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر