آموزش پیش غذا با مرغ و پنیر به شکل رول

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پیش غذا با مرغ و پنیر به شکل رول

عکس, آموزش پیش غذا با مرغ و پنیر به شکل رول

این آموزش برای ۵ نفر است. جهت بهتر پیچیده شدن رول‌ها، نان‌های پیتا را دو لایه کنید.

پنیر گودای رنده کرده………………. ۱۲۰ گرم

سس فلفل…………… ۱ قاشق چایخوری

بلوچیز رنده کرده………………….. ۳۰ گرم

پنیر خامه‌ای…………… ۲۴۰ گرم

پیازچه ریز خرد کرده…………… ۲۰ گرم

نان پیتا……………. ۳ عدد بزرگ

سینه‌ مرغ پخته و ریز خرد کرده……………….۵۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال قدری نرم کنید. آن‌گاه سس فلفل، بلوچیز، پنیر گودا، پیازچه و مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس از این مخلوط، روی هر نان بمالید و نان را رول کنید. حالا رول‌های مرغ را در بشقاب مناسبی بچینید، رویشان را بپوشانید و ۲-۴ ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون ساندویچ‌ها را به عرض تقریبی ۲ سانتیمتر برش بزنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر