آموزش چاتنی بادمجان و ادویه های آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش چاتنی بادمجان و ادویه های آن

عکس, آموزش چاتنی بادمجان و ادویه های آن

فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد کرده……………… ۳ عدد

زنجفیل رنده کرده…………… ۵۰ گرم

زیره………….. ۲ قاشق چایخوری

تخم گشنیز……………. ۲ قاشق چایخوری

بادمجان مکعبی خرد کرده…………….. ۱ کیلوگرم

نمک…………….. ۲ قاشق سوپخوری

سیر له کرده……………. ۴حبه

تخم شنبلیله…………… ۱ قاشق چایخوری

دانه خردل……………. ۲ قاشق چایخوری

تمرهندی………….. ۲ قاشق سوپخوری

آب جوش………….. ۳ قاشق سوپخوری

شکر قهوه‌ای ……………۱۵۰ گرم

روغن مایع………………. ۱۵۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

پیاز ریز خرد کرده…………….. ۲ عدد

سرکه سیب…………… ۳۰۰ میلی لیتر

بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و رویش نمک بپاشید. روی ظرف را بپوشانید و ۱ساعت کنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید.

سپس ۳ قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

حالا بادمجان‌ها را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید. اکنون پیاز، سیر، چیلی و زنجفیل را در آن تفت دهید. سپس زیره، تخم‌گشنیز و تخم شنبلیله را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید.

همینکه ادویه خنک شد، آن را آسیاب کنید. اینک ادویه‌ها را همراه با دانه خردل، عصاره تمر‌هندی، شکر، سرکه و بادمجان به مخلوط پیاز بیفزائید و تفت دهید تا شکر حل شود. حالا چاتنی را ۴۰ دقیقه بپزید تا بادمجان نرم شود. آن‌گاه چاتنی را در شیشه استریل کرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر