آموزش کباب بلدرچین رستورانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کباب بلدرچین رستورانی

عکس, آموزش کباب بلدرچین رستورانی
یکی از خوشمزه ترین روش های پختن کباب بلدرچین را برای شما در این پست از یاس فان قرار دادیم . کباب بلدرچین شما با این روش مزه ی کباب بلدرچین های رستورانی را خواهد گرفت. مهم ترین مساله تهیه کباب با حرارت ملایم است.
مواد لازم :
زعفران : ۱ قاشق غذا خوری ، گوشت بلدرچین : ۱ کیلو گرم
لیمو ترش : ۶ عدد ، پیاز : ۲ عدد
پاپریکا : ۴ قاشق غذا خوری ، برگ بو : به میزان لازم
کره : ۱ قالب ، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ابتدا گوشت بلدرچین را به همراه ۳ لیوان آب، ۱ عدد پیاز خرد شده و مقداری برگ بو در یک قابلمه قرار می دهیم تا گوشت بلدرچین نیم پز شود و آب داخل قابلمه تقریبا تبخیر گردد. پس از اینکار پوست گوشت بلدرچین را جدا می کنیم و بلدرچین را به قطعات کوچکتر تبدیل می کنیم تا راحت تر کباب شود. کاسه بزرگ تری انتخاب می کنیم و گوشت بلدرچین را داخلش می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. باقیمانده پیاز را هم خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم، مواد را خوب مخلوط می کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت، طعم دار شود. بعد از یک ساعت، گوشت بلدرچین را به سیخ می کشیم و در یک کاسه کوچک کره را آب کرده و پس از قرار دادن سیخ ها روی حرارت مرتبا روی کباب ها کره می مالیم تا خشک نشوند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر