آموزش کباب زردک یا کباب مشتی با گوشت چرخ شده

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کباب زردک یا کباب مشتی با گوشت چرخ شده

عکس, آموزش کباب زردک یا کباب مشتی با گوشت چرخ شده

سرکه و شیره به مقدار لازم……………………………..نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد…………………….آرد نخودچی به مقدار لازم

زردک ۳ عدد………………………….گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

ابتدا زردک ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس رنده ریز بزنید و کنار بگذارید. پیاز را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید آب پیاز را کاملا بگیرید تا کباب را در هنگام پخت شل نکند.گوشت چرخ کرده را به همره زردک و پیاز و ادویه ها و نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس به تدریج کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا مایه کباب منسجم شود سپس مواد را خوب ورز دهید.

داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس از مواد کباب به اندازه یک گردو بردارید و در مشت خود به آن فرم دهید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.وقتی همه کباب ها سرخ شدند آنها را در یک طرف تابه قرار دهید سرکه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید می توانید از مقدار مساوی این ترکیب استفاده کنید و یا بنا به ذائقه خود ترش تر یا ملس تهیه کنید سپس سرکه و شیره را داخل تابه کباب ها ریخته و کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت کباب پخته و آبش تمام شود سپس به همراه نان و یا برنج یا این غذا را می توانید سرو کنید. نوش جان

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر