آموزش کبه سیب زمینی با عصاره مرغ و گردو

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کبه سیب زمینی با عصاره مرغ و گردو

عکس, آموزش کبه سیب زمینی با عصاره مرغ و گردو

پودر سوخاری……………۴ قاشق غذا خوری

گردو خرد شده و تفت داده شده…………….۲ قاشق غذا خوری

روغن مایع………………۲ قاشق غذا خوری

ادویه…………………۱ قاشق مربا خوری

سیب زمینی…………….۱۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده…………….۴۰۰ گرم

پیاز………………۲ عدد

عصاره مرغ………………..۲ عدد

تخم مرغ………..۱ عدد

کره آب شده…………….۴ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه………………۱/۴ قاشق مربا خوری

نمک…………….به مقدار لازم

یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.سیب زمینی‮ها را آبپز کنید، سپس آن‌ها را پوست بگیرید و له کنید. سیب زمینی‮های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.

داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیاز‌ها را در آن به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه آن را تفت دهید.قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد‌شده و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره‮‌ها شور هستند).

نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.در فر که آن را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت ۰۲ الی ۵۲ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر