آموزش کتلت با دنده گوشت گوسفندی یا گوساله

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کتلت با دنده گوشت گوسفندی یا گوساله

عکس, آموزش کتلت با دنده گوشت گوسفندی یا گوساله

برای درست کردن این غذا که به کتلت دسته دار مغروف است شما به آرد سوخاری ، دنده گوشت گوسفندی یا گوساله  ،زعفران و روغن و تخم مرغ نیاز دارید. هر دنده را طبق تصویر دو تایی برش بزنید.

مواد لازم

روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم……………..زعفران آب‌کرده.۱ قاشق چای‌خوری

دنده گوشت گوسفندی یا گوساله جوان برای هر نفر ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

آرد سوخاری، آرد سفید و تخم‌مرغ به مقدار لازم

آموزش

ابتدا گوشت را طبق دستور مرینت گوشت‌های قرمز (ارائه‌شده در دستور بیف استراگانف) به مدت یک تا سه روز مزه‌دار کرده و استراحت دهید.

با چاقو گوشت روی دنده را به سمت پایین آورده و با بیفتک‌کوب بکوبید که به شکل کتلت درمی‌آید. گوشت را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم‌مرغی که با زعفران مخلوط شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، در پایان با دورچین چهار نوع سبزی‌جات سرو نمایید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر