آموزش کله جوش قزوینی سنتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کله جوش قزوینی سنتی

عکس, آموزش کله جوش قزوینی سنتی

کله جوش قزوینی یک غذای خوشمزه است که این آموزش برای هشت نفر می باشد. نخست مواد لازم را تهیه کنید.

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپ خوری ، روغن به مقدار لازم
پیاز خام ۱۰۰ گرم ، گوشت (چرخکرده) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ،
کشک ۱۵۰ گرم ، سبزی (شامل نعنا،مرزه و ترخان خشک) ۱ قاشق سوپ خوری
گردو (ساییده شده) ۱۰۰ گرم

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و ادویه مخلوط کرده و پس از ورز دادن به صورت گلوله های کوچک درست کنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ کرده و پیاز سرخ‌شده را به آن اضافه کنید.سپس سبزی‌های خشک را ریخته دو تا سه پیمانه آب اضافه کرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد کشک و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید.کله جوش آماده است می‌توانید آن را با نان سنگک یا بربری میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر