محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش کیک وانیلی با بیشترین پف و بهترین بافت

آموزش کیک وانیلی با بیشترین پف و بهترین بافت

آشپزی | ۱۴ بازدید

عکس, آموزش کیک وانیلی با بیشترین پف و بهترین بافت

برای درست کردن کیک وانیلی برای هشت نفر به مواد زیر و به فر نیاز دارید . در صورتیکه از ماکروفر یا تستر برای درست کردن کیک استفاده می کنید درجه کیک را روی ۱۴۰ بگذارید و اگر از فر استفاده می کنید درجه را روی ۱۸۰ بگذارید.با وجود اینکه کیک وانیلی ساده بسیار سبک است و خوب پف می کند برای اینکه بیشتر پف کند وحالت اسفنجی بگیرد می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به صورت جداگانه با هم زن بزنید و در آخر به آرد اضافه کنید.حتما فر را ۳۰ دقیقه قبل از استفاده با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.از طبقه وسط فر استفاده کنید.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ، شکر یا خاک قند ۱.۵ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه ، کره ۲۰۰گرم ، شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری ، نمک ۱/۲ قاشق چایخوری ، تخم مرغ ۴ عدد

ابتدا یک قالب مناسب انتخاب کنید و کف قالب و دیواره های قالب را به خوبی با روغن چرب کنید و اگر کیک وانیلی را برای کیک تولد تهیه می کنید می توانید از کاغذ روغنی برای کف آن استفاده کنید و سپس روی آن را نیز چرب کنید.در ابتدای کار آرد، نمک، بکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس برای اینکه آرد خودش را به اصطلاح ول کند آن را از صافی عبور دهید این کار برای پف کردن کیک لازم می باشد.در این مرحله شکر و کره را درون ظرف مناسب ریخته و با هم زن به خوبی می زنیم تا رنگ آن تغییر کند وحالت کشدار به خود بگیرد.سپس تخم مرغ ها را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و به خوبی با هم زن بزنید وقتی آخرین تخم مرغ را اضافه کردید تا موقعی که مواد یکدست نشده بودن به هم زدن ادامه دهید.آرد را در ۳ نوبت به مایه اضافه کنید و هم زمان شیر را در دو نوبت به مایه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در آخر وانیل را اضافه کنید و مقداری آن را نیز هم بزنید.در این مرحله مواد کیک ساده وانیلی آماده شده است.مواد کیک را درون قالب چرب شده می ریزم و با لیسک سطح آن را صاف می کنیم و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم و شما برای اطمینان از پختن کیک بعد از ۳۰ دقیقه درب فر را باز کنید و با یک خلال دندان پختن کیک را تست کنید.برای تست کافیست خلال را به وسط کیک فرو ببرید اگر مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک آماده است و به خوبی پخته شده است.بعد پخت آن می توانید با خامه کیک(خامه فرم گرفته) ، پودر پسته و… آن را تزیین کنید البته این مرحله سلیقه ای است و هر شخصی می تواند بسته به سلیقه خود آن را تغییر دهد.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۲ آبان ۱۴۰۰