محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » آموزش کیک پرتقالی با طعم و بویی قوی

آموزش کیک پرتقالی با طعم و بویی قوی

آشپزی | ۱۳ بازدید

عکس, آموزش کیک پرتقالی با طعم و بویی قوی

برای درست کردن کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی نخست مواد زیر را تهیه کرده و آماده دم دست خود بگذارید. این کیک نیاز به فر یا ماکروفر یا تستر دارد . در صورتی که در فر یا تستر درست می کنید دمای آن را ۴۰ درجه کمتر از فر بگذارید.

آرد سفید ۲ پیمانه ، تخم مرغ ۳ عدد ، آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه ، پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق غذاخوری ، بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
اسانس پرتقال(دلخواه) ۲ الی ۳ قطره ، وانیل ¼ قاشق چایخوری ، شکر ۱ پیمانه

ابتدا پوست پرتقال را از قسمت نارنجی آن، به اندازه ۱ قاشق غذاخوری رنده کنید. سپس پرتقال ها را به اندازه ۱ پیمانه آب گرفته و کنار بگذارید.در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته، زرده و سفیده آن را جدا کنید. مراقب باشید که زرده و سفیده با هم قاطی نشوند. حالا زرده ها را کمی با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر و وانیل را به زرده ها اضافه کنید. و با دور متوسط برای حدود ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آن پوست پرتقال و در صورت دلخواه اسانس پرتقال را اضافه کنید. حالا باید آنقدر بزنید تا مخلوطی غلیظ و کش دار داشته باشید که حجم آن دو برابر شده باشد. حالا آب پرتقال تازه و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.در ظرفی بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، و ۳ بار الک کنید. الک کردن باعث می شود تا آرد هوا دهی شده و در نهایت کیک شما خوب پف کند. حالا مخلوط بیکینگ پودر و آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در این مرحله سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید. تا حدی که حجم آن چند برابر شده و خوب پف کند. باید در نهایت وقتی ظرف را برمی گردانید، مواد ثابت بماند و از ظرف بیرون نریزد. این نکته را دقت کنید که ظرفی که سفیده ها را در آن می زنید، و همچنین پره های همزن باید کاملا خشک و تمیز باشد. در غیر این صورت سفیده فرم نخواهد گرفت.در آخر سفیده ها را به مواد اضافه کرده. به صورت دورانی و تا حدی که فقط با مواد مخلوط شود هم بزنید. اما دقت کنید نباید خیلی هم بزنید، تا پف مواد نخوابد. حالا مواد کیک پرتقالی را درون قالبی که آن را خوب چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید. قالب را درون فر که آن را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود. باید بدانید که زمان پخت کیک بستگی به فر شما داشته و ممکن است کمی متغیر باشد. می توانید در اواخر پخت، با استفاده از یک خلال دندان تست کنید. آن را درون کیک فرو برده، و اگر موقع بیرون کشیدن تمیز باشد و مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده می باشد. وقتی قالب کیک را از درون فر خارج کردید، برای مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود، سپس آن را از قالب بیرون آورید. کیک پرتقالی پوک و خوشمزه شما آماده می باشد. می توانید آن را در کنار چای یا قهوه نوش جان کرده و لذت ببرید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۳۰ مهر ۱۴۰۰