آموزش کیک کنجدی خوشمزه برای فشار خون بالاها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کیک کنجدی خوشمزه برای فشار خون بالاها

عکس, آموزش کیک کنجدی خوشمزه برای فشار خون بالاها
همان طور که میدانید کنجد سرشار از ویتامین ای است و ویتامین ای بهترین ویتامین برای کاهش فشار خون می باشد. این کیک بسیار خوشمزه و مفید می باشد. برای تهیه ی آن به مواد زیر نیاز دارید :

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
ماست غلیظ ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
کنجد به مقدار لازم

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ گرم کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. قالب ۲۳ یا ۲۵ سانتی را با کره خوب چرب کنید می توانید از روغن مایع یا روغن جامدی که در دمای محیط قرار گرفته است نیز برای چرب کردن قالب استفاده کنید سپس کنجد داخل قالب بپاشید.تخم مرغ را داخل کاسه ریخته و به همراه وانیل و شکر با همزن برقی با سرعت تند به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها حجیم و کرم رنگ شوند سپس ماست را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.در ادامه روغن را نیز افزوده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس در انتها مخلوط آرد را طی ۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و مرحله آخر را با همزن برقی با دور کند به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط و مایه کیک یکدست شود.در ادامه قالب کیک را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کیک پخته شود سپس پس از خنک شدن دور قالب را با کمک چاقو آزاد کنید و به راحتی کیک را خارج کنید.برای فرهای برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.بعد از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید.اگر فر شما حالت کانوکشن ندارد می توانید در انتها چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا روی سطح کیک نیز طلایی شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر