آموزش کیک یزدی خانگی با همه فوت و فن هایش

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کیک یزدی خانگی با همه فوت و فن هایش

عکس, آموزش کیک یزدی خانگی با همه فوت و فن هایش
برای درست کردن کیک بزدی با آن فرم دلچسب گنبدی شکلش شبیه کیک یزدی های قنادی ها با ما همراه شوید. قبل از نوشتن مواد لازم بهتر است بدانید که نکاتی که ممکن است باعث پف نکردن کیک یزدی شوند:
ممکن است اندازه هایتان دقیق نباشد.زمان مخلوط کردن مواد زیاد یا کم بوده باشد.دمای فرتان مناسب نبوده باشد.در هنگام مخلوط کردن ترتیب افزدون مواد را رعایت نکرده باشید.کره یا تخم مرغ تان هم دما با محیط نشده باشند.بکینگ پودر تان تاریخ گذشته و یا کم بوده باشد.مقدار روغن بیش از حد بوده باشد.قالب کیکتان نسبت به مایه آن بزرگ بوده باشد.
قالب کیک یزدی نباید چرب شود. زیرا بر اثر حرارت بالا چربی وارد بافت کیک می شود و پف کیک رامی خواباند. پس حتما از قالب های نچسب برای تهیه کیک یزدی استفاده کنید.قالب کیکی را که قبلا استفاده کردیدحتما یک بار دیگر بشویید و کاملا خشکش کنید تا هیچ اثری از چربی روی آن باقی نمانده باشد.اگر در هنگام پختن کیک در فر را باز و بسته کنید یا آن را خیلی زودتر از اتمام پخت باز کنید وسط کیک شما پف نخواهد کرد.اگر زمان آماده سازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد باعث میشود اطراف کیک شما پف کرده ولی وسط آن پف نکند.
مواد لازم برای ۸ نفر :
بیکینگ پودر :۱ قاشق غذاخوری ، آرد سفید:۳۰۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد ، شکر :۲۰۰ گرم
ماست غلیظ :۱۵۰ گرم ، روغن مایع :۱۷۵ گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری ، پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:۳ قاشق غذاخوری
ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.بعد فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شوند.بعد روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ کرم رنگ شده اضافه کنید و هم بزنید .بعد از کمی همزدن مخلوط ماست را هم اضافه کنید و با مواد میکس کنید. بعد ار مخلوط ماست به ترتیب گلاب ، هل و عسل را اضافه کرده و هم بزنید. دیوارهای ظرف را تمیز کنید . مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم در چند مرحله به مواد مخلوط کنید و با همزن به آرامی هم بزنید. مایع آماده شده را سریعا به مرحله بعدی که ریختن در داخل قالب است میبریم تا مایه کیک منتظر نماند.مایه آماده شده را با قیف و یا با قاشق در قالب مافین که قبلا کاغذ مخصوص کیک یزدی گذاشته ایم ریخته و تقریبا دو سوم قالب را پر میکنیم و یا در قالب های کوچک کیک یزدی که با کپسول یا همان کاغذ مخصوص کیک یزدی است پر کنید. فقط دقت کنید قالب ها را سرخالی پر کنید . با ته قاشق وسط مایه را مقداری گود کنید و کمی کنجد داخلش بریزید.سینی را برای ۱۰ دقیقه در فر ی با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که قبلنم گرم شده قرار داده تا کیک ها کامل باد کنند.وقتی کیک ها باد کرد درجه فر را کمتر کرده و به دمای ۱۸۰ درجه می رسانیم و ۱۰ دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا کیک ها طلایی و پخته شوند. بعد از پخته شدن ،کیک یزدی ها را از فر در بیاورید و اجازه دهید سرد شوند و سپس در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه عزیزانتان با چای عصرانه میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر