آموزش گرفتن سرکه پنج میوه پر خاصیت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش گرفتن سرکه پنج میوه پر خاصیت

عکس, آموزش گرفتن سرکه پنج میوه پر خاصیت

مایه‌خمیر فوری ۲ قاشق سوپخوری…………………………………شکر ۲ قاشق سوپخوری

میخک ۵ عدد…………………………………چوب دارچین ۲ تکه

جوزهندی رنده‌کرده ۲ قاشق چایخوری…………………………………سرکه قرمز ۱ لیتر

آب ۲ لیتر…………………………………سبزی معطر* خردکرده ۶۰۰ گرم

نمک ۲ قاشق سوپخوری…………………………………کیوی با پوست خردکرده ۲ کیلوگرم

انگور ۲ کیلوگرم…………………………………پرتقال پوست‌کنده و فیله‌کرده۲ کیلوگرم

سیب پوست‌کنده و خردکرده ۱ کیلوگرم…………………………………گلابی پوست‌کنده و خردکرده ۱ کیلوگرم

* نعنا، ترخون، برگ کرفس، ساقه کرفس، از هر کدام ۱۵۰ گرم

نخست آب را بجوشانید تا به دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمک درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید.

در ظرف را ببندید و آن را ۲۴ ساعت کنار بگذارید. آن‌گاه میوه‌ها را همراه با مایه‌‌خمیر، شکر، میخک، چوب دارچین، جوزهندی و سرکه به سبزی بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

اینک مخلوط فراهم‌کرده را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم کرده از آرد، آب و روغن ببندید.

اکنون آن رادر جای خشک و خنک نگه‌ دارید. بعد از ۲۵- ۳۰ روز سرکه را صاف کنید و ۵ دقیقه، بجوشانید. همین که سرکه میوه خنک شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشک و خنک نگه‌دارید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر