آموزش یک ترشی مجلسی ترشی انبه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک ترشی مجلسی ترشی انبه

برای درست کردن این ترشی شما باید فقط از انبه های کال و تقریبا نرسیده استفاده کنید.

مواد لازم:

سیاه دانه

فلفل هندی
نمک

زردچوبه

سیر

رب گوجه

انبه کال

سرکه سفید

آبلیمو………. یک قاشق غذاخوری

شکر………… یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا ۷،۸ ساعت بمونه.بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید.داخل قابلمه رب بریزید و سرکه رو اضافه کنید، سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر (یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و آبلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبه‌ها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید._اگر می خواهید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید، بیرون بذارید قهوه‌ای رنگ میشه.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر