آموزش یک دسر یلدایی خاص با خرمالو

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک دسر یلدایی خاص با خرمالو

عکس, آموزش یک دسر یلدایی خاص با خرمالو

اگر میخواهید برای شب یلدا یک دسر خوشمزه درست کنید دسر خرمالو را امتحان کنید هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم دلچسبی . مواد لازم در انتهای همین پست قرار داده شده است.

نخست پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و برای حل شدن آن از روش بن ماری استفاده کنید. سپس زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط نمایید و با دور تند هم زن بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. در مرحله‌ی بعد مخلوط زرده‌ی تخم مرغ و شکر را برروی حرارت ملایم قرار دهید و به آن آرد و شیر را بیفزایید و مدام آن را هم بزنید تا مخلوطی غلیظ حاصل شود. پس از سفت شدن مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید و خامه، ژلاتین، عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. در مرحله‌ی بعد، دو عدد خرمالو را به خوبی میکس کنید و به ترکیب اضافه نمایید. سپس کلیه‌ی این مخلوط را در قالب دلخواه بریزید و آن را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن دسر آماده است؛ می‌توانید دسرتان را پس از ۸ ساعت از یخچال خارج کنید و در صورت تمایل، سطح آن را با خامه تزئین نمایید.

مواد لازم برای تهیه‌ی دسر خرمالو
پودر ژلاتین – ۱ قاشق غذاخوری
آب – به میزان ۴۰ میلی لیتر
زرده‌ی تخم مرغ – ۲ عدد
شکر – ۴ قاشق غذاخوری
آرد – ۲ قاشق غذاخوری
شیر – ۱ لیوان
پودر وانیل – ۱ قاشق چای خوری
عسل – دوقاشق غذاخوری
خرمالوی میکس شده – ۲ عدد
خامه – نصف لیوان

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر