آموزش یک سوپ تابستانی درجه یک با ذرت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک سوپ تابستانی درجه یک با ذرت

عکس, آموزش یک سوپ تابستانی درجه یک با ذرت

نمک : ¼ قاشق چایخوری……………………………کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود ۵۰۰ گرم) : ۲ عدد

آویش تازه : ۳ قاشق چایخوری…………………………روغن زیتون خالص : ۱ قاشق غذاخوری

عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک : یک قوطی (۳۹۵ میلی لیتر)……………….پیاز قرمز متوسط خرد شده : ۲ عدد

دانه ذرت تازه : ۱ پیمانه…………………..آبلیموی تازه : ۱ قاشق چایخوری……………….پنیر فتای خرد شده : ¼ پیمانه

روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.سپس کدو و ۱ قاشق چایخوری از آویشن را اضافه کرده ۳ تا ۵ دقیقه حرارت می دهیم گه گاه هم می زنیم تا کدوها نرم شوند.

عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت می دهیم تا به جوش آید به مدت ۵ دقیقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در می آوریم.(هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت متوسط بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر