آموزش یک غذای خوشمزه گیلانی با مرغ و سیب زمینی و گوجه

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش یک غذای خوشمزه گیلانی با مرغ و سیب زمینی و گوجه

عکس, آموزش یک غذای خوشمزه گیلانی با مرغ و سیب زمینی و گوجه

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و جدید و شمالی با مرغ هستید بهتریت گزینه واویشکای مرغ است که به آن چغرتمه نیز می گویند. ( مواد لازم در انتهای همین آموزش)

روغن را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در ادامه سیر رنده شده را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید.تکه‌های مرغ را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند و مرغ‌ها هم سرخ شوند. فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به مرغ اضافه کنید تا خوب مزه‌دار شود. در این مرحله به دلخواه می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند آویشن یا کاری نیز برای طعم‌دار کردن مرغ استفاده کنید. سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.در ادامه رب گوجه فرنگی را جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود. سپس آن را در واویشکا بریزید و خوب هم بزنید.فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز خرد شده را نیز در تابه واویشکا بریزید تا با مواد واویشکا با هم بپزند. سپس آب لیموی تازه، زعفران دم‌کرده و نصف پیمانه آب جوش در واویشکا بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا خوراک واویشکا برای ۱۰ دقیقه بپزد.در همین حین، سیب‌زمینی‌های خرد شده را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شوند.واویشکا را به‌همراه سیب‌زمینی‌های سرخ کرده در دیس بکشد و همراه با نان تازه یا برنج سرو کنید.اگر دوست دارید پیاز در غذا دیده شود، می‌توانید آن‌ها را به‌صورت خلالی نیز خرد کنید.اندازی خرد کردن تکه‌های مرغ سلیقه‌ای است؛ اما بهتر است آن‌ها را به‌اندازه دو بند انگشت خرد کنید.برای طبخ واویشکا معمولا از سینه و فیله مرغ استفاده می‌کنند؛ اما شما می‌توانید از ران مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید.برای پوره کردن گوجه فرنگی، گوجه را پوست بگیرید، آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید و سپس آن را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا پوره شود.در برخی طرز تهیه‌ها از کمی نخود فرنگی و هویج نگینی خرد و پخته شده نیز استفاده می‌شود.برای سرو یک واویشکای مجلسی، می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را با قالب برش، قالب بزنید و سپس سرخ کنید.در واویشکا مرغ می‌توان از فلفل دلمه‌ای‌های رنگی نیز استفاده کرد.برخی افراد، واویشکا مرغ را به‌صورت خوراک و کمی آبدار درست می‌کنند.

مواد لازم
۳۰۰ گرم سینه مرغ ریز خرد شده ، ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط پوست کنده و نگینی خرد شده ، یک عدد پیاز پوست کنده و نگینی خرد شده ، ۲ حبه سیر پوست کنده و رنده شده ، یک عدد گوجه فرنگی پوره شده ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، یک عدد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده
یک عدد فلفل سبز نگینی خرد شده ، نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم ، یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم ، نان تازه یا برنج برای سرو

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی